Een droom komt uit…

WHITE BOX LIVING is (nu ook) een cadeauwinkel in hartje Haarlem. Een plek waar je onder andere keramiek, servies, art-prints, boeken, uniek werk en mooie designproducten kunt kopen. Verwacht een eclectische verzameling woonaccessoires en cadeau-artikelen van diverse merken en ontwerpers uit heel Europa. Producten waarvan wij denken dat ze een lach op je gezicht brengen. Onderaan deze pagina kun je alvast een (virtueel) kijkje nemen in onze winkel. 

Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag. Ons adres is:
Kleine Houtstraat 35
2011 DE Haarlem

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Aandacht voor ontwerp en fabricage

White Box Living heeft een voorkeur voor producten die lokaal en in Europa zijn gemaakt waarbij ecologische verantwoording, economische efficiëntie en sociaal welzijn belangrijk is. Daarnaast hebben we een sterke voorkeur voor strak/simpel design zonder onnodige details. White Box Living biedt trouwens graag een platform voor (aanstormend) designtalent.

Samenwerken?

White Box Living houdt van ambachtelijk gemaakte producten en toegepast design. Wat ze gemeen hebben is een doordachte vormgeving, liefde voor details en mooie (hergebruikte) materialen. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, keramiek, servies, textiel en (klein)meubelen. Vaak met een grafische/illustratieve uitstraling.

Met dit in gedachten, komen we graag met designers en ambachtslieden in contact. Heb je een mooi product of heb je een ander goed idee voor een samenwerking? Dan horen we graag van je. Stap bij ons binnen of stuur een mail naar hello(at)whiteboxliving.nl en we nemen contact met je op. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via social media, bijvoorbeeld via Instagram of neem alvast een kijkje in onze winkel via Google Maps. %d bloggers liken dit: