Van Pink Martini tot Matt Bianco | Spotify Playlist

Spotify Playlist Jukebox nr. 1 White Box Living

White Box Living houdt van muziek en dus gaan we je vanaf nu regelmatig trakteren op een heuse playlist. Ruim een uur muziek met nieuwe releases, gouwe ouwe en soms obscure nummers. Verwacht een playlist met jazz en disco in diverse talen en zangers en zangeressen die je wellicht vergeten was. Nieuwsgierig geworden? Gelukkig maar. Je kunt ons ook allicht volgen op Spotify. Klik hier of zoek op whiteboxliving (inderdaad voor de zoekterm aan elkaar geschreven) op Spotify.

Pink Martini

Uitgangspunt van Jukebox nr. 1 is Pink Martini. En nee, dit is geen cocktail van Martini met een vleugje kersenlikeur. Het is een geweldige band die al zo’n 20 jaar bestaat en een aanzienlijk assortiment muziekgenres op zijn repertoire heeft. Ze steken covers in een nieuw jasje maar grossieren ook in zelfgeschreven nummers. Ik had het geluk ze afgelopen voorjaar live te zien. Het spreekwoordelijke dak ging eraf. Ik werd getrakteerd op een muzikaal feestje in het kwadraat.

Begin augustus verschijnt Jukebox nr. 2. Het thema voor augustus is, hoe kan het ook anders, Pride. Heb je tips? Laat het ons weten via een antwoord op deze post.

PS: de foto van mijn favoriete bloem de ranonkel is van Summerfever.2 reacties op “Van Pink Martini tot Matt Bianco | Spotify Playlist”

  1. Ans Kolk Hummel schreef:

    Nu al nieuwsgierig naar de 2e playlist….Leuk…Leuk…Leuk…

  2. […] van Pride-week en zoals beloofd is hier dan Jukebox nr. 2 | The Love Boat. Jukebox nr. 1 gemist? Luister hem hier terug. Natuurlijk zitten er Pride-klassiekers tussen maar ook een paar persoonlijke favorieten van mij en […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.