Villa ArenA | 3

Piet Klerkx collectie
Piet Klerkx collectie
Piet Klerkx collectieDat je alle gerenommeerde designmerken bij Piet Klerkx kunt vinden, wisten we al. Of dan weet je het nu. Linteloo, Moooi, Artifort… ze hebben het. Wat je wellicht niet wist is dat ze een eigen collectie hebben. “Deze vier units met meubels hebben we net gerealiseerd”, vertelt de storemanager mij terwijl ik een muur inspecteer. Hij ziet me denken. “Het is kalkverf, mooi hè?” Ik kan het alleen maar beamen en zie mijn nieuwe slaapkamer al voor me in deze fraaie kleur. Goed gekozen ook, want de eigen collectie banken, stoelen en divan in pasteltinten komt mooi uit tegen het doorleefde grijs van de wanden. Ik ben zelf op zoek naar een nieuwe boekenkast en laat me graag uitleggen wat zo speciaal is aan die van Piet Klerkx. “Je kijkt naar vier kasten maar eigenlijk zie je maar twee varianten. Omdat we twee kasten hebben omgedraaid krijg je deze afwisseling.” Slim! “Naar eigen inzicht kun je deurtjes in diverse houtsoorten en in wit plaatsen. En de levertijd is betrekkelijk kort, geen tussenpersonen, we hebben direct contact met de timmerman/houthandel.” Terwijl ik foto’s maak verontschuldigt de storemanager zich: “Het moet nog afgestijld worden, dat gebeurt de komende week.” Geen probleem, ik heb zelf ook geen afgestijld huis, veel te saai.

You probably know that you can find all renowned designer brands at Piet Klerkx. Or now you know. Linteloo, Moooi, Artifort… you name it. What you may not know is that they have their own collection. “We just realized these four units with furniture,” says the store manager to me while I inspect a wall. “It’s lime paint, nice huh?” I can only agree and already see my new bedroom in this beautiful colour. The weathered grey walls are well chosen for their collection sofas, chairs and settees in pastel shades. I’m looking for a new bookcase and the store manager explains happily to me why theirs so special. “You’re looking at four cabinets, but actually you only see two variations. Because we have reversed two cabinets you get this variety.” Smart thinking! Big plus: “You can select doors in any kind of wood or just plain white. The delivery time is relatively short, no middlemen, we are in close contact with the carpenter/timber trader.” While I’m taking pictures the store manager apologizes to me: “It needs some finishing touches, a stylist will come in next week.” No problem, my own home isn’t styled either, too boring.Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.