Gelukkig Nieuwjaar!

© Whiteboxliving
Gelukkig Nieuwjaar!

Heerlijk, die eerste paar dagen van het nieuwe jaar. Ik heb een onstuitbare drang tot opruimen (gegniffel van mijn lief op de achtergrond), het voorjaar in huis te halen middels tulpen en andere soorten bloembollen en plannen maken. Ik doe namelijk niet aan voornemens. Plannen maken klinkt veel leuker en op de een of andere manier word ik er ook wat creatiever door. Dat hoop ik dan tenminste…

Wat betreft die plannen:

 1. Nieuwe baan
  Helaas kan mijn huidige werkgever mij wegens bezuinigingen maar een bescheiden contract bieden van 16 uur. Dus deze communicatieprofesional zoekt een nieuwe uitdaging. En wat zou het geweldig zijn als dat een communicatiefunctie zou zijn binnen de gezondheidszorg. Maar op het gebied van lifestyle zou ik ook geen nee zeggen, in tegendeel. Mijn kracht ligt in visuele communicatie en tekstschrijven (al zeg ik het zelf) en verder ben ik digitaal enthousiast en zeer leergierig. Mocht je iets weten, schroom niet mij te mailen. Check vooral mijn profiel op LinkedIn. Alvast bedankt!
 2. Reizen
  Prachtig uitgedrukt in de Engelse taal: I still have itchy feet. Hoewel ik van nature een enorme huismus ben kan ik ontzettend genieten van reizen. Bij het opruimen kwamen we zowaar nog cadeaubonnen tegen voor een weekendje weg, die je natuurlijk met gemak kunt verlengen naar drie of vier dagen. Mijn verlanglijst voor dit jaar: Madrid, Berlijn, Parijs, Stockholm, Tokio, Bangkok en San Francisco. Niet perse in deze volgorde hoor. LOL.

notre dame

 1. Bloggen
  Tja, daar is het afgelopen half jaar nogal de klad in gekomen. Ik weet niet exact waarom. Of wel… Waarschijnlijk omdat ik de helft van mijn blogberichten afkeur. Te weinig innovatief, beeldmateriaal dat niet door de keuring komt enzovoort, enzovoort. Ik ben de dupe geworden van mijn eigen hoge verwachtingen en criteria. Ik heb dan ook besloten ‘het los te laten’. Ik blog wanneer ik zin heb en waar ik zin in heb.
 2. Dromen
  Plannen hoeven niet altijd direct concreet te worden. Dromen is/zijn minstens zo leuk. Hoewel ik veel digitale droomborden heb, ontstaat meer en meer het idee een wand in ons huis met kurk te bekleden waar we onze dromen op kunnen pinnen.  Ook leuk en een prima manier om inspirerende quotes en ditto beeldmateriaal een plaats te geven die anders in een lade belanden. En ik vervolgens tijdens mijn volgende opruimwoedeaanval weer tegenkom.
 3. Motto
  Ik ben niet zo van de mantra’s, motto’s en slogans maar het moet gezegd, de tekst op de kleine beker geluk die wij ontvingen van een lieve vriendin op de laatste dag van 2015, vind ik een fijne tekst en een inspirerende gedachte voor 2016.

Spring inside © Whiteboxliving

Zo! En jij? Heb jij nog plannen voor 2016? Laat vooral een bericht achter onder dit blogbericht.
Ondertussen ontzettend bedankt voor je steun aan Whiteboxliving. Ik waardeer enorm je berichten, likes en shares op alle sociale media kanalen.

Heb een geweldig 2016!Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.